Най-сладките неща …..

За ЛЮБОВТА и ХРАНАТА, като неразривна свързаност!

Споделям този текст на Криси, с която Животът ме срещна в Малта. Обърна се към мен с усмивка и каза: „Здравей, аз съм Криси! Гладна ли си?”………. И аз разбрах, че е от моята кръвна група , и че всяко нещо, което ни се случва в живота, си има обяснение. Провокирана от моите снимки на храна в предишния ми пост Нейно Величество ХРАНАТА в снимки, и споделените моменти заедно,тя написа този текст. Насладете се…..


„Колкото и да не си даваме сметка за това – Всичко, което слагаме в устата си е това, което мислим, че заслужаваме. Говоря за храна. Но и другото, което Ви дойде на ум първоначално, е валидно. Същото се отнася и за сърцето. Слагаме там понякога неща, които го товарят и то не може да функционира правилно. Целия организъм започва да страда от това. Хигиена на хранене и хигиена на чувстване. Ако постигнем тези двете, полубогове ще сме! Уви, още се учим да не ядем семки просташката, както и да не влагаме чувства в евтини страсти. Толкова важно ми стана с годините храненето, а не бях такъв човек. И любовта все по-важна ми става, виж тук съм си така по рождение. Може би днес двете вървят успоредно и едното дърпа другото да не изостава. Знам, че като напълнея, храня липсата на любов с тестени сладострастия. Като отслабвам, любовта ме дълбае със силата си, рови отвътре и прави място за още. Ето защо влюбените се водят по ресторанти, за да може да имат сили за любовта си.
Преди ми трябваха дни и седмици, за да опозная човека срещу мен. Сега ми трябва една единствена среща. Много ми е важно да е намесена храната във взаимоотношенията, от там черпя като извор знанието, което ми е нужно. Човек, който си поръчва пица Маргарита и зелева салата- стиснат. Човек, който яде прав на плота в кухнята – никога няма да получиш цветя от него, нито някога ще се възхити на извивките на тялото ти. Човек, който е на диета – Ад. Блокира ми напълно обратната връзка. Невъзможно е да бъда с човек на диета дълго време. Да, имам особено отношение към диетите. Смятам, че трябва да се правят мълчаливо, без никой да разбира за тях и в този период да не излизаш по срещи. Ненавиждам диетите, защото смятам, че не трябва да се докарваш до тях. Живяла съм в Африка като дете и това, знам оказва влияние върху отношението ми към доброволния глад. Защото съм изпитала недоброволен такъв. Единствената диета, която признавам е поста, като духовна практика, но и той също трябва да се прави тихо. Както се прави и любов всъщност. Без да раздуваш много-много, без описание на подробностите от интимните моменти, когато се видиш с приятелки на по вино.
Обожавам хора с апетит. Това е знак, че в този човек има страст. Хората, които се хранят добре, но и изглеждат добре, са тези, които правят най-хубавия секс на света. Начина по който яде един мъж или жена прилича на начина по който поглъща любимия в онези най-сладки мигове.
Как да разбереш другия, ако не се омажете и двамата до лакти със запържените леко скариди със зехтин и чесън, които чоплите вече близо час и пиете мазни чаши вино с премрежени погледи. Как да се довериш на човек, който винаги е нахранен или не му се яде?
Как да не обикнеш някого, който ти задава въпроса – Гладна ли си?”
Автор:Кристина Зоксимова

 


А колкото до споделените моменти – бяха страхотно забавни, зареждащи и уникално приятни. “Господ е събирач” са казали старите хора. Така е!

fun
the sweetest things

 

Всички искаме да подобрим здравето си. Искаме да имаме енергия, за да направим нещата, които наистина имат значение за нас. Искаме телата ни да се чувстват здрави и силни.Защо не сме по-здрави?

Ние сме заети. Прекарваме часове на работа, мислим за храната в семействата си, перем, чистим домовете си.  Може да се чудите какво би било ако  имате времето (или парите), за да се фокусирате върху вашето здраве.

Ако сте уморени да се лутате по пътя си към по-добро здраве и да търсите най-добрите ресурси, за да го улесните, аз съм в съюз с Ultimate Bundles, за да ви предложа нещо, което ще разтърси света ви.

Това се нарича GUT Healing Bundle !

Какво чакаш? Отидете на път към здравословния за вас днес!